CONCEPTE SMART MARKETING

Internet Mobile Content

Concepte, Strategii si Media Business

Prezentul, dar mai ales viitorul apartin tehnologiilor mobile.
Sa intri pe internet de pe smartphone sau tableta, de oriunde te afli, a ajuns un obicei absolut normal, odata cu extinderea serviciilor de telefonie si date.
Informatia capata tot mai mult accente multimedia. Sa citesti o stire pe telefon, sa vezi o informatie pe Facebook, pe Twitter sau pe Linkedin, sa vizionezi un clip video pe Youtube devine o experienta uzuala, atunci cand esti interesat de un produs sau serviciu.
csm_2_2 CONCEPTE SMART MARKETING - CONCEPTE SMART MARKETING
BTVIDEO.RO

si partenerii sai dezvolta un serviciu multimedia in care informatia, imaginea, sunetul, informatia grafica si targetarea eficienta pot asigura o comunicare optima si eficienta a produselor si serviciilor dvs.
Conceptul reprezinta un serviciu de tip newsgathering menit sa promoveze serviciile companiei prin intermediul stirilor, reportajelor, tutorialelor, interviurilor si snap-shot-urilor webcontent.

Conceptul include dezvoltarea unei platforme complete de comunicare multimedia prin intermediul careia compania sa isi promoveze ofertele/produsele.

Platforma va permite personalizarea mesajului in termen foarte scurt, spre deosebire de metodele clasice de promovare (print, reclama tv, materiale promotionale etc.)
Este o metoda noua, moderna, de marketing, in trend cu noile tehnologii. Determina exploatarea fenomenului social-network (Facebook, Twitter, Instagram etc.) si poate genera, astfel, comunitati interesate de produsele/serviciile companiei.
Genereaza o baza de date (stiri, tutoriale, reportaje, foto, video etc.) care, spre deosebire de stirile clasice, difuzate la TV, pot fi accesate oricand pe internet.

csm_4 CONCEPTE SMART MARKETING - CONCEPTE SMART MARKETING

*Fiecare concept dezvoltat este unic in functie de strategia de comunicare a companiei beneficiare. Conceptul final va fi stabilit in urma intalnirilor dintre echipa de creatie BTvideo si compania beneficiara.