Content Marketing. Noul concept inteligent de promovare

09 Dec 2016

content marketingIdeile bune se vând, nu? Doar că în pachetul de vânzare se află și ideile acelea mai mici care contribuie la vânzarea ideii mari. Promovare, explicații, argumente, comparații, campanii șamd. Content Marketing….

 

Ideea de mai sus poate fi rezumată în două cuvinte moderne: Content Marketing. Content Marketing este așadar un concept pentru anul în care ne aflăm. 

 

Nu-i așa ca nu mai aveți răbdare să asculați o ofertă prezentată în timpul unei convorbiri telefonice? Nu-i așa ca nu mai citiți demult toate mail-urile care vă intra în Inbox, în Spam până la urmă, care vă dau detalii despre sinonime de Black Friday? Apoi cautați butonul de unsubscribe. Schimbați postul când sunt multe minute de publicitate, nu? Iar toate reclamele acelea care pot forma încă un site în cadrul unor site-uri vă agasează, nu?

 

Nu vă îngrijorați dacă vă regăsiți în rândurile de mai sus. Sunteți parte dintr-o tendință cu procentaj mare care fuge de metodele clasice de Marketing/Promovare/Sales. Email, phone calls, ads.

 

Tot mai mulți clienți au trecut de la ofertele pasive, la căutarea activă. Adica nu mai citesc sau privesc sau ascultă ceea ce li se oferă, ci iși caută singuri dorințele. Online de cele mai multe ori. Iar când ajung la produsul dorit, nu prea mai vor să regăsească detalii din acele email-uri sau conversații la telefon sau reclame. Caută acel Content Marketing! 

 

Content Marketing facem și noi aici, nu ascundem acest fapt :). Pe lista de ,,metode” intră blogul, articole, clipuri, infographics, animatie, social media, poze, sondaje. Lista poate continua, insă oricine le folosește pe acestea pentru a-și vinde serviciile și produsele…face deja Content Marketing!

 

Le vom analiza în articolele viitoare, promitem 🙂

 

Long story short: tradițional e bine, modern e cel mai bine. BTvideo.ro vă oferă un concept integrat de Content Marketing. (detalii aici )

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=wRYJ2EJwuUs[/embedyt]

 

Mai multe informații despre ideile din acest articol: http://www.mysocialagency.com/beyond-blog-content-marketing-not-just-blogging/13176/[embedyt]

Etichete:

Content Marketing, marketing online

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă