Despre noi

logo_s Despre noi - Despre noi
BT Video ofera pachete de servicii integrate de productie audio/video, marketing, campanii de promovare, consultanta media si management de proiect.
Cu o  experienta de peste 13 ani, proiectele noastre sunt intotdeauna coordonate de catre cei mai buni profesionisti din domeniu.
Impreuna propunem si implementam solutii inedite si abordari originale, pentru a transforma orice concept creativ intr-un produs media de succes.

Scurt istoric

Am pornit de la cateva idei simple – „sa fim diferiti”, sa fim din ce in ce mai buni, sa oferim calitate si sa devenim prieteni cu clientii nostri. Astfel cuvintele: CREATIVITATE, PASIUNE, ÎNCREDERE, FLEXIBILITATE si DEZVOLTARE CONTINUĂ sunt ceea ce ne caracterizeaza.

FLEXIBILITATE

Pentru o buna relationare ascultam dorintele si nevoile clientilor nostri, acordand o importanta deosebita fiecarei idei. Fiecare doreste sa obtina rezultate foarte bune pentru a-si spori randamentul companiei pe care o conduce. Astfel vom reusi sa indentificam CORECT si COMPLET cea mai eficienta solutie.

PASIUNE

Orice companie sau brand se construieste cu succes doar pe niste valori concrete, cu cat sunt mai bine definite ele aduc valoare companiei, aceste valori fiind create din PASIUNE, pasiune care o impartasim cu clientii nostri pentru a obtine proiecte de succes.

ÎNCREDERE

De peste 13 ani am aratat clientilor nostri ca pot avea incredere in noi. De peste 13 ani le oferim clientilor nostri parteneriate pe termen mediu si lung. De peste 13 ani ne angajam sa dezvoltam concepte unice si moderne de marketing si promovare.


CREATIVITATE

Datorita unei echipe de profesionisti cu o experienta vasta reusim sa obtinem mereu momente unice pentru fiecare proiect sau serviciu oferit de compania noastra. Creativitatea fiind un sector al imaginatiei, este dezvoltata de catre membrii echipei in tot procesul de productie.

DEZVOLTARE CONTINUĂ

Tehnologia in anul 2016 este intr-o dezvoltare continua fapt ce ne obliga sa punem la dispozitie clientilor nostri cele mai noi tehnologii: Camere Video 4K/UHD, drone, sisteme smart de comunicare, platforme video compatibile pentru orice dispozitiv: smartphone, tablete, ecrane de mari dimensiuni. De asemenea, inovam permanent si concepem formule smart de comunicare.


18.000

Ore de filmare

15.000

Poze

1.700

Clipuri

180

Documentare TV

750

Emisiuni TV

600

Reportaje TV