Marketing online : nu prea merge și așa

07 Jan 2017

Marketing Online

Marketing Online,  “nu prea merge și așa” ?

  • Merge și așa
  • Noi așa am lucrat întotdeauna
  • Iți spun eu, așa e cel mai bine
  • Nu te complica, joacă simplu

Iar lista clasicilor în viață poate continua. Fiecare cu expresia lui tradițională atașată unui model de succes pe care nu concepe să îl schimbe sau să îl actualizeze. Modernizarea aproape iese din discuție.

Ca să fie clar, nu suntem avocați OZN. Credem în experiența câștigată în ani și ani în fiecare domeniu și nu îi condamnăn pe cei care nu vor să schimbe mai nimic din ceea ce fac pentru că se regăsesc într-o zonă optimă de confort. Nu vor să o părăsească, acolo se simt ei bine și dacă ne punem puțin în locul lor, poate îi și înțelegem.

Mai mult, tot în apărarea lor, putem spune că în unele afaceri și în cazul unor produse și servicii, citatele de mai sus și sinonimele lor chiar sunt valabile. Ca în sport, de ce să schimbi echipa care câștigă, nu ?

Însă, în apărarea noastră, susținem fără ezitare că sunt câteva domenii distincte în care trebuie să sari în tren pănă să se oprească. Se poate inventa roata sau se poate prelua o parte din roată de la alții mai buni, mai curajoși, mai anticipativi. Nu e nicio rușine să înveți de la alții, e de fapt o calitate să ai puterea să vezi talentul altora și să încerci să îl aplici cu fairplay în activitatea personală. Plus valoarea personală, nu? 🙂

Ne referim în special la Marketing & Media. Dacă stai pe loc și reciți din poeziile clasice, vin alții la un moment dat, din ce în ce mai pe termen scurt acest moment dat, și te dau la o parte. Cu tot cu relații, cu tot cu nepotisme, cu tot cu obligații și cu mici forme de șantaj…ești dat la o parte de altul mai bun și mai modern.

Long story short: conservator și bun, not bad. Modern și din ce în mai bun, măcar gândiți-vă să încercați.

SMM. Smart Multimedia Marketing. Pasul următor în Comunicare & Marketing înseamnă și SMM. Produse și servicii care pot expune, explica, promova, dezvolta, consilia, vinde afacerile pe care le doriți, evident, cât mai eficiente :). Pasi simpli in marketing, marketingul modern 🙂 Găsiți solutii si la noi, la BT Video.

Etichete:

marketing online, publicitate online, Smart multimedia marketing, vanzari online

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă