Timpul schimbării - Smart Multimedia Marketing

31 Jan 2017

E timpul SchimbariiTimpul schimbării ” e un titlu profund, dar ne vom referi strict la câteva obișnuințe pe care oamenii de afaceri le aveau, dar s-au schimbat. Chiar și denumirea asta s-a cam schimbat, nu? Om de afaceri a devenit de cele mai multe ori…antreprenor.

Au fost ani romantici, chiar frumoși. I-am prins și noi parțial sau am aflat și auzit despre ei. Calendarul, întâlnirile, obiectivele, realizările și multe altele erau trecute într-o agendă. Agendă reală :), cu copertă, cu foi, cu un pix atașat. S-a schimbat: unii au renunțat de tot la agendă și au totul în telefon, în tabletă, în laptop. Unii sunt mai conservatori și poartă încă o agendă la ei, dar sigur au și telefon, tabletă, laptop. Dar își așează mai bine unele gânduri în agenda reală.

Telefonul fix, faxul, scrisorile, deja și yahoo messenger. Hai că știți cu ce le-ați schimbat :))

Că tot am menționat yahoo messenger și sigur v-ați gândit la sinonime de softuri recente. S-au schimbat și propozițiile și frazele: unele nu mai există, pentru că avem emoticons 🙂

Ziare și cărți. Cele tipărite. Au reprezentat pentru mulți adevăratale surse de informare sau de documentare. Din fericire, există încă :). Și aici știți cu ce le-am schimbat mulți dintre noi.

Și în funcție de imaginația fiecăruia, lista poate continua. Repetăm, ne referim strict la activitatea profesională.

Ajungem și la conținutul și descrierea oricărei activități. Multe pagini de cuvinte împărțite în multe categorii de meniu. Despre noi, activitate, portofoliu, servicii, produse etc. Le avem și noi în site-ul nostru, sunt în continuare necesare. Dar avem și un clip de prezentare din care, în doar 1 minut, se pot extrage ideile principale despre activitatea noastră de Smart Multimedia Marketing. Repetăm, durează doar 1 minut și un pic ! Și vă povestim despre digital marketing, clipuri publicitare, concepte de comunicare, analize, productie video, marketing online…chiar si de SEO inteligent.

Timpul în sine s-a schimbat, nu? Toți vrem să alegem cele mai rapide și mai eficiente metode de lucru sau de documentare.

Long story short: schimbarea nu este ușoară, dar devine obligatorie.

Vreți un clip de prezentare a afacerii pe care o aveți? Este doar unul dintre serviciile pe care vi le poate oferi echipa BT Video .

Etichete:

marketing, seo, Smart multimedia marketing, Timpul schimbării

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă