4 exemple de clip video publicitar cu insert de text

07 Feb 2024

Un clip video publicitar cu inserturi de text are avantaje bine definite. Este mai ușor de reținut în mintea consumatorilor, oferă mai multe informații în aceeași unitate de timp și creează legături mai solide cu clienții actuali sau potențiali. Aceste clipuri pot fi vizionate și înțelese chiar dacă sunt văzute pe silent.

Haideți să vedem 4 exemple de clipuri video publicitare la care marketerii au adăugat acest element deosebit, adică un insert de text.

1. Ford – clipul Jump promovează modelul F-150 prin evidențierea unui avantaj legat de portofelul clienților: consumul de carburant. Inserturile grafice sunt mai mult decât relevante în acest caz. Aici e clipul:

2. Honda – Keep Up este un clip video publicitar cu totul special. Cuvintele zboară pe ecran și abia aștepți să vezi despre ce este vorba. La final, înțelegi. Honda este mașina care te duce mai departe. Clipul poate fi văzut aici:

3. Burger King – un rebranding are nevoie de un impact uriaș în rândul consumatorilor. Așa a făcut și Burger King. Toate elementele care definesc compania sunt în acest clip video publicitar:

4. Apple – știm cu toții ce înseamnă acest brand uriaș, astfel că orice clip video publicitar creat de marketerii companiei este impecabil. Așa este și clipul prin care Apple anunță că toate produsele companiei vor fi construite din materiale reciclate. Clipul este aici:

Am făcut, facem și vom face și în continuare clipuri video publicitare cu insert de text. Dacă vreți să construim și pentru dumnevoastră un astfel de clip, dați-ne un semn la office@btvideo.ro sau la numărul de telefon 0769.079.909.

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă