Care e varianta ideală de a începe un testimonial

13 Oct 2022

Cum începem un clip de promovare, un testimonial? Care este cea mai bună variantă pentru a atrage privirile publicului-țintă? Există vreo rețetă magică pentru primele secunde dintr-un videoclip în care se prezintă un produs sau un serviciu pentru agricultură?

Sunt câteva variante pentru a răspunde la întrebările de mai sus. Până la urmă, depinde de clientul care dorește să ducă respectiva campanie de marketing. Din experiența ultimilor ani, sunt două opțiuni mari și late: prezentarea celui care vorbește sau fraza care definește respectivul produs.

Să le luăm pe rând. Prima variantă ar fi una clasică, foarte des întâlnită. În primele secunde apare personajul principal al clipului, fie reprezentant al companiei, fie cineva angajat de respectiva firmă pentru a duce spre privitori caracteristicile produsului. Acesta își spune numele, funcția, locul de muncă plus locul unde s-a făcut filmarea, pentru o plasare geografică precisă.

A doua variantă lasă la o parte secundele în care personajul principal se prezintă, pentru a face loc celei mai tari, cele mai reprezentative fraze din tot ce a spus în interviul care a servit drept bază pentru acest clip. Avantajul acestei opțiuni este evident. Cel care vede clipul este repede atras de caracteristicile produsului sau serviciului și vrea să asculte și mai departe ce are de zis cel care apare în clip.

Etichete:

agricultură, plasare geografică, testimonial, videoclip

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă