Importanța fonturilor în clipuri

16 Jul 2021

Youtube este principalul instrument de promovare a clipurilor din diversele campanii de marketing. Impactul unui clip este construit, în mare parte, de imaginile folosite de editorii de montaj. Dincolo de asta, un alt lucru care poate duce la un număr mare de vizualizări este fontul folosit pentru a pigmenta clipul.

Folosirea titrărilor în clipuri este deja o obișnuință, iar motivele sunt simple: aduc mai multă forță imaginilor și, în plus, nu tot timpul poți asculta cu volumul crescut ce spun vorbitorii. Specialiștii au făcut un top al fonturilor care ajută cel mai mult la succesul unui clip. Haideți să vedem care este Top 7:

  1. IMPACT – este simplu, bold-uit și, cum îi spune și numele, are un impact ridicat. Cei care-l cunosc pe PewDiePie știu despre ce e vorba.
  2. BEBAS – folosit mai des la clipurile care oferă sfaturi în legătură cu ceva, cum ar fi, de exemplu, un machiaj sau o rețetă de gătit.
  3. BADABOOM BB – e fun, e jucăuș, are impact, iar target-ul este reprezentat de segmentul tânăr de pe Youtube.
  4. BUDMO – aduce un pic de exuberanță și glamour într-un video, mai ales dacă i se conferă și nuanțe subtile de culoare.
  5. BERNHARD MODERN STD – este elegant și funky și este folosit de Zoella, o vedetă a Youtube-ului. Este simplu și se poate utiliza cu diferite rame și variante de background.
  6. RIVER DRIVE – este diferit și spectaculos. E ca și cum ai scrie cu cretă albă pe un fundal încadrat într-o ramă de efect. Cel mai bine îi stă să fie integrat în peisaj.
  7. DK MANDARIN WHISPERS – poate fi folosit atât cu majuscule, cât și cu litere mici, având același impact. Privirea este repede absorbită de acest font.

 

Sursa: Wyzowl

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă