Instagram adaugă o nouă opțiune de promovare „Boost” pentru clipurile Reels

12 Aug 2022

Pe măsură ce continuă să dubleze și să tripleze în videoclipurile scurte, Instagram va permite acum mărcilor să-și amplifice clipurile Reels, printr-o nouă opțiune de promovare „Boost” încorporată în format.

După cum explică Instagram:

„Reels este formatul nostru cu cea mai rapidă creștere și o parte importantă a Instagram, deoarece tot mai mulți oameni urmăresc Reels pentru a se distra, pentru a-și aprofunda interesele sau pentru a descoperi noi afaceri. Astăzi, anunțăm că companiile își pot crește acum rulourile pentru a le transforma în reclame, oferind oportunitatea de a ajunge la noi audiențe și de a genera mai multă implicare.”

 

După cum veţi vedea în productiile video, va exista acum o nouă opțiune „Boost” în bara de funcții inferioară a rolelor eligibile, care vă va conduce prin procesul rapid de promovare.

Ar putea fi o modalitate bună de a crea în mod artificial tendințe virale (dacă aveți noroc), deși există câteva condiții pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a pune cheltuielile plătite în spatele clipurilor dvs. Reels.

În primul rând, Instagram spune că Boosted Reels va fi eligibil să apară în feed, Stories, fila Reels și pagina Explorare pentru a ajuta clienții noi să îți găsească marca.Pentru a fi eligibile pentru amplificare, clipurile dvs. Reels trebuie să aibă mai puțin de 60 de secunde și să aibă un raport de aspect de 9:16, „ceea ce înseamnă că sunt filmate vertical și au format pe ecran complet”. Bobinele care utilizează IP terță parte – cum ar fi muzica protejată prin drepturi de autor, GIF-urile, autocolante interactive sau filtre de cameră – nu sunt eligibile pentru amplificare.

 

În plus, rulourile care au fost partajate pe Facebook nu sunt, de asemenea, eligibile – ceea ce ar putea fi un punct cheie de notă în procesul dumneavoastră.„Puteți să vă sporiți Reels-ul găsind-ul în grila dvs. în profil și atingând „Boost Post”. După difuzarea anunțului, nu uitați să vă verificați statisticile pentru a afla care anunțuri au generat cea mai mare implicare.”

 Ar putea fi o modalitate bună de a atrage mai mulți oameni cu conținutul dvs. Reels și, după cum notează Instagram, este formatul de conținut cu cea mai rapidă creștere din aplicație, așa că merită luat în considerare.

 Dar, într-adevăr, succesul final al scurtelor tale clipuri video va fi determinat de conținutul real și de cât de bine înțelegi ce vrea piața țintă să vadă de la brandul tău și cu care să interacționezi.Deci, deși ar putea fi un instrument valoros pentru stimularea clipurilor deja în creștere, aș sfătui prudență în promovare. Bad Reels probabil că nu va ajuta la promovarea afacerii dvs., chiar dacă mai mulți oameni le văd (desigur, ar putea deveni și un meme în sine, dacă sunt suficient de proaste).

De asemenea, m-aș întreba ce înseamnă acest lucru pentru acoperirea mărcii prin Reels și dacă Meta urmărește vechiul său manual de reducere a acestora pentru a ghida companiile către cheltuielile publicitare.

Urmariti cu atentie statisticile dvs. Reels, pentru a vedea dacă există o scădere semnificativă în următoarele câteva luni.

Etichete:

facebook, filtre de cameră, GIF, instagram, productiile video, reels

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă