Smart Time Management

18 Jun 2017

Smart Time Management – vremurile când programul conta mai puțin s-au dus. Sunt amintiri din epoca de aur, atunci când evenimentele din jurul nostru se mișcau în alt ritm. Nu le-am prins, dar am văzut filme :), am citit, ne-au povestit ai noștri.

Acum ai noștri vâd în ce ritm nebun ne mișcăm în condițiile în care avem job sau job-uri care implică o grămadă de detalii, nu? Și evident că vrem și căutam timp și pentru noi. Dar și atunci stăm cu telefonul și cu mail-ul…mereu aproape.

Așa că cei mai mulți dintre oamenii de succes, cei care consideră că time managemente-ul este un element cheie, se organizeză la minut. Poate părea plictisitor, dar ei în fiecare zi fac aproape același lucru la modul general, dar se ocupă de fiecare task cu sau fără update.

Există un mix în gândirea lor între timpul profesional și timpul personal. Aceste două dimensiuni se susțin una pe alta, se completează, se ajută, își cresc randamentul reciproc și așa mai departe. Efectele unui program strict, asta nu înseamnă că nu poate fi relaxat, transformă orice business într-unul cu șanse mult mai mari de reușită decât unul care funcționează pe principiul merge și așa.

Noi avem reguli clare de discuție și de cunoaștere pentru fiecare client. Fac parte din felul în care ne organizăm programul și principiile profesionale. Le respectăm și le aplicăm pentru orice domeniu pe care l-am impactat, iar portofoliul nostru demonstrează că ne-am adaptat serviciile indiferent de numele și puterea clientului Portofoliu BTVideo .

În acest articol al celor de la Medium.com puteți afla câteva exemple de program care aparțin unor super nume din antreprenoriat și nu numai.

Etichete:

afacere, business, management, Time Management

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă