Start si Up

23 Nov 2016

Aveți un start-up sau vă gândiți la un start-up? Ce poate fi mai frumos și mai provocator decât un început? Dar și aceste începuturi sunt pline de riscuri, nu-i așa? Și tot mai multă lume știe câte ceva despre ele, despre câteva reguli care trebuie neapărat respectate, nu?  Start Up Multimedia Marketing

start-upVa enumerăm și noi câteva dintre ele, dar hai să le  zicem sfaturi, nu chiar reguli. Cauzele pentru care un  start-up poate eșua sunt multiple: întotdeauna, dar  întotdeauna, va fi vorba și despre bani. Prea puțini  bani…dispare start din start-up. Prea mulți bani  investiți și așteptările vor fi mereu în lupta cu timpul.  Marketing slab? Sigur că da, start-up fără marketing  nu prea se mai poate. Surprize din partea statului?  Taxe, impozite, legi…și ele fac parte din peisajul unui start-up.

Aici se leagă poveste de primul articol din blog. Acela în care vă spuneam că un client nu cumpără ceea ce vindem, ci ceea ce are el nevoie. Principiul se aplică foarte bine unui start-up eșuat: produsul considerat foarte bun nu are clienți.

Este o ecuație în 3: piața, cererea și produsul. Seamănă cu titlul unui film autohton, dar sunt 3 cuvinte cheie pentru un start-up. Este feeling-ul acela pe care îl puteți simți când ați avut o super idee, dar n-a ieșit bine. Este trist, dar o idee vizionară nu este întotdeauna potrivită pentru cererea de pe piață.

Cum să aflați dacă există piață pentru produsele sau serviciile pe care le oferiți sau vreți să le oferiți? Documentare, respirați la propriu aerul din piața respectivă, adică mergeți și interacționați cu potențiali clienți, apoi să nu vă lăcomiți, mai ales la început.

Long story short despre acest articol. Construiți un start-up, nu fumați un start-up.

Pașii corecți și studiați de marketing. Pașii smart. Smart multimedia marketing este serviciul integrat pe care BTvideo.ro vi-l oferă pentru un start-up viabil.

Mai multe despre subiectul articolului: https://www.entrepreneur.com/article/285017?utm_source=@Sam___Hurley&utm_medium=twitter&utm_campaign=@Sam___Hurley

Etichete:

Btvideo.ro, Documentare, marketing, Smart multimedia marketing, start-up

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă