Become Smart, Be Smart - Smart Multimedia Marketing

09 Mar 2017

Smart Multimedia Marketing

Smart Multimedia Marketing. Asta facem noi la BT Video.

În acest articol ne vom ,,ocupa” de primul cuvant “Smart” .  Afacerile deștepte au nevoie de oameni deștepți. Totul pornește de la o idee, asta este fără îndoială prima etapă smart. Apoi cel puțin la fel de smart trebuie să fie și cei care o aplică, ulterior dezvoltă și vând.

Se lucrează în echipe interne, de la idee, până la dezvoltare, promovare, vânzare sau se lucrează în colaborare cu parteneri externi, care pot prelua aspecte foarte importante ale afacerii. Aici ne putem incadra și noi, echipa BT Video: expunem, promovăm, explicăm, dezvoltăm și susținem profitul afacerilor de succes.

Warren Buffet, nu e cazul să îl mai prezentăm, spune că orice om are datoria să devină din ce în ce mai deștept. Cum? El promovează o variantă foarte accesibilă, aparent ușoară: citești 80% din timpul profesional, apoi restul de 20% îl împarți între a alege din lectură ceea ce este optim pentru afacerea ta și cum aplici.

Citim și noi, nu putem spune că nu citim 🙂 încercăm să fim mereu la curent cu noutățile noastre ca să le numim așa. Dacă dezvoltăm ceea ce ne recomandă Warren Buffet, ar putea rezulta următoarea adaptare: există o afacere de succes, vă gândiți mereu cum să o dezvoltați, studiați piața, apoi puteți alege un partener de încredere și cu randament bun. De multe ori, asta este cea mai grea parte. Testați, discutați, încercați mai multe variante până găsiți partenerul în care aveți incredere. Și…foarte important…nu căutați cele mai ieftine soluții, priviți bugetul alocat strategiei de comunicare si marketing ca pe o investiție, nu ca pe o cheltuială.

Etichete:

Become Smart, Smart multimedia marketing

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă