Cat de bine iti cunosti clientii ?

15 Feb 2017

Clienti SEO

Inimă sau minte? Trup sau suflet? Emoție sau rațiune? Vânzător sau cumpărător? Pare o trecere bruscă dintr-un peisaj în altul, însă doar pare 🙂 Iar răspunsul este: ambele! De ce?

Pentru că puterea aparține cumpărătorului. Pentru că antreprenorii moderni își folosesc și rațiunea, dar și emoția în egală măsură. Pentru că vor să intre în mintea clientului, dar să îi atingă și inima.

Orice business de succes încearcă să mute, să atragă și să mențină clienții. Clișeul e valabil: e greu să ajungi sus, dar mai greu este să te menții. Unul dintre secretele continuității este să cunoști deplin clientul. Să îi înțelegi nevoile, prioritățile, preferințele, sensibilitățile. Cifrele nu mai sunt de ajuns în procesul de cunoaștere vânzător-cumpărător.

Multe companii mari, corporații de fapt, au aplicat acest concept și în plan intern. Transmit ideea că investiția lor este în principal în oameni, apoi în produse și servicii.

Sigur ați făcut deja parte din câteva metode prin care unii vânzători au încercat să învețe câte ceva despre noi toți. Acele sondaje, studii, întrebări grilă, mici sinteze prin care suntem rugați să ne exprimăm preferințele, argumentele sau sugestiile pentru care preferăm sau nu unele servicii și produse.

Echipa BT Video dezvoltă cu fiecare client un dialog de cunoaștere. Este în folosul ambelor părți și beneficiile…sunt enumerate mai sus 🙂 Abia apoi discutam despre marketing online, productii video, clipuri publicitare, servicii seo, digital marketing, strategii de comunicare sau orice altceva 🙂

Etichete:

clienti, cumparator

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă