Cate lucruri stim sa facem cu adevarat ?!? Strategii Smart Multimedia Marketing

17 Mar 2017

Strategii Smart Multimedia Marketing

 

Ai o firma, esti antreprenor. Sau conduci un departament intr-o companie, poate chiar marketingul sau vanzarile. Sau scopul tau este sa ai o firma. Cum iti manageriezi timpul ? In cate sarcini esti implicat in fiecare zi ? Ce trebuie sa faci concret ? Ce activitati e bine sa externalizezi ? La prima vedere pot parea neimportante raspunsurile la aceste intrebari…Insa, de cele mai multe ori pot fi chiar elementele cheie ale activitatii tale.

 

BTVIDEO va ofera Strategii Smart Multimedia Marketing.

 

Intr-o discutie avuta zilele trecute cu un antreprenor extrem de energic si motivat, ne-am dat seama ca una dintre cele mai frecvente greseli este aceea ca ne dorim sa avem controlul total al activitatii, ca incercam sa facem toate lucrurile, importante sau minore. Tot acest proces de incarcare nu face altceva decat sa scada foarte mult eficienta si luciditatea care ar trebui sa duca la stabilirea unei strategii clare de crestere a business-ului sau al departamentului. Din acest motiv e bine sa luati in considerare dezvoltarea unor strategii Smart Multimedia Marketing.

 

Nu putem fi implicati in acelasi timp in negocieri de contracte, in alegerea echipei, in stabilirea strategiei pe termen mediu si lung, in dezvoltarea afacerii, in digital marketing, in social media marketing, in campanii de comunicare, in clipuri publicitare. Si lista poate continua.

 

In urma cu cateva luni, Lorand Soarez Szasz, unul dintre cei mai apreciati speakeri motivationali, imi spunea ca deseori antreprenorii sau directorii de departamente din anumite companii isi asuma un rol de 3 in 1, adica vor sa le faca pe toate. Rezultatul…nu duc nimic la bun sfarsit. Sau, in cel mai bun caz, rezultatele sunt la maxim 25% din tinta propusa. Cu Strategii Smart Multimedia Marketing  bine puse la punct rezultatul poate urca spre 100% 🙂

 

Ce solutii avem ? In primul rand trebuie sa ne facem o evaluare sincera a competentelor noastre. Daca suntem buni la negociat de contracte si slabi la strategii de marketing, atunci e clar ca nu avem ce sa cautam in momentul in care se stabileste calendarul de campanii de comunicare.

 

In al doilea rand avem nevoie de parteneri seriosi carora sa le externalizam parte din activitatea noastra. Nu vom face decat sa aducem un mare plus in acea zona mai putin cunoscuta a activitatii noastre. Mare atentie !!! Nu se aplica in relatia financiara cu clientii existenti sau viitori. Niciodata nu vom externaliza negociarea directa de contracte, riscul de a pierde acel client fiind foarte mare 🙂

 

Long Story Short : evaluarea personala sincera duce la reasezarea activitatii. Asta inseamna cresterea eficientei si, automat, dezvoltare. Nu va fie frica de a va externaliza anumite servicii catre specialisti alesi cu grija.

 

Pentru orice sfat sau strategii de Smart Multimedia Marketing, ne gasiti aici, la BTvideo 🙂

Etichete:

dezvoltare afacere, eficienta, Lorand Soarez Szasz, strategii afaceri, strategii de dezvoltare, Strategii Smart Multimedia Marketing

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă