Clipul explicativ aduce share-uri multe

11 Jun 2019

2019 înseamnă un univers întreg de clipuri video, care mai de care mai dichisite și construite în ideea de a atrage privirile consumatorilor. Un loc aparte în această galaxie infinită îl are o categorie mai aparte: clipurile explicative. Ce sunt ele și cum pot fi folosite în campaniile de video marketing? Vă explicăm mai jos.

Un clip explicativ este ușor de definit. De altfel, numele spune aproape totul despre el. Este un filmuleț (lungimea nu trebuie să fie mare), în care un personaj explică detaliile sau specificațiile unui produs, pașii de urmat într-o anumită tehnologie, modul în care-ți aduce în farfurie un anumit ingredient-minune. Practic, orice se poate explica pe lumea asta poate fi inclus într-un scurt clip.

Astfel de filmulețe sunt extrem de atractive pentru utilizatorii de social media. Sunt ușor de vizionat, nu consumă mult timp și, mai ales, aduc share-uri multe, dacă sunt bine făcute. Și am ajuns și la partea a doua a întrebării. Share-ul este cuvântul magic în 2019. Rostogolirea unui videoclip pe internet înseamnă bani pentru cei care plătesc realizarea respectivului clip.

În plus, din share în share se realizează și o conexiune aproape automată cu compania care intră în social media prin intermediul unui clip explicativ. Și asta pentru că un consumator care vede un clip și este atras de acesta va căuta, cu siguranță, și alte filmulețe făcute pentru respectiva companie.

Etichete:

Clip explicativ, clipuri video, marketing clipuri video

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă