Profituri importante pentru campanii cu video content

05 Jul 2019

O campanie bună de marketing, care include și clipuri video, aduce bani frumoși companiei care o inițiază. O spun statisticile care se referă la anul 2018 și din care rezultă că nu mai puțin de 88% din cei implicați în campaniile cu video content, rostogolite în social media, sunt mai mult decât mulțumiți de profiturile realizate în urma acestora.

Campaniile construite în jurul conținutul video au ajutat companiile nu doar să facă profituri substanțiale, prin creșterea vânzărilor. Poate cele mai importante beneficii au fost fidelizarea clienților, prin oferirea de informații în mod constant, și atragerea de noi consumatori, din rândul celor care au luat contact pentru prima oară cu produsele respectivei companii.

Cei care se ocupă cu diversele campanii de marketing au înregistrat o creștere de 54% în 2018 în ceea ce privește așa-numitul “brand awareness”, adică acumularea de cunoștințe despre companiile pe care le promovează. Mai mult, 93% dintre marketeri au beneficiat de cel puțin un client nou în urma creării unui videoclip despre un produs sau un serviciu.

Sursă: Oberlo.com

Etichete:

campanii video, campanii video content, video marketing

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă