Clipurile video, un succes în imobiliare

10 Apr 2021

Agențiile imobiliare au la dispoziție cel mai bun tool pentru a vinde și a face bani frumoși. Un clip video este modul ideal de a prezenta o casă, un apartament, o proprietate. Sigur, ca orice videoclip, și acesta trebuie să respecte câteva reguli, pentru a ieși în evidență.

Ultimii ani au schimbat și modul în care își desfășoară activitatea agențiile imobiliare. Sigur că interacțiunea directă cu potențialii cumpărători este importantă, dar un clip video bine făcute, cu informații precise, poate convinge mai ușor pe cineva să-și ia o casă nouă.

Cum ar trebui să arate un astfel de clip?

  1. Să fie scurt – cum atenția oamenilor este repede deturnată în această lume în viteză, informațiile despre o casă sau un apartament trebuie să fie concise. 3 puncte-forte prezentate convingător îl poate duce pe urmăritor cu un pas mai aproape de cumpărare.
  2. Să spună o poveste – agenții de vânzări au tone de informații despre ceea ce vor să vândă. Dincolo de preț, importantă este povestea din spatele casei sau a zonei în care este situată aceasta. O poveste bine spusă se va vedea în profitul de după vânzare.
  3. Să fie profi – în oceanul de videoclipuri care se rostogolesc în fiecare zi, un clip făcut la nivel high-quality poate face diferența. Tehnologia în ce privește echipamentele audio-video este la un nivel fabulos, așa că este păcat să nu fie folosită. Cadre frumoase, sunet bun, muzică atrăgătoare – sunt doar 3 aspecte care fac un clip atractiv.
  4. Animația poate aduce admirația – este o alternativă la un testimonial al unui reprezentant al agenției imobiliare, care poate nu se simte așa bine în fața camerei, dar chiar are o poveste de spus.

Aceste clipuri specifice industriei imobiliare sunt de mai multe feluri. Dar despre asta o să povestim într-un articol următor.

Etichete:

Clipurile video, video imobiliare

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă