Drona, elementul-spectacol dintr-o campanie de marketing

27 Apr 2020

Situațiile deosebite cer soluții speciale. În cazul în care filmările la firul ierbii nu se pot efectua, o campanie de marketing bazată pe videoclipuri poate folosi un instrument la modă: dronele.

Dronele au mai multe avantaje. Pot fi utilizate de la distanță, pot fi “instruite” să ia imaginile dorite, iar spectaculozitatea acestora este deja recunoscută. Pentru o calitate superioară a imaginilor care să compună un clip de promovare este necesară o investiție mai importantă. Dar merită! Impactul acelor imagini este superior. Pentru ce se pot utiliza dronele?

3.55 DE MILIOANE DE DRONE SE VOR UTILIZA ÎN STATELE UNITE ÎN 2021

Ei bine, domeniile în care dronele oferă imagini relevante sunt turismul, promovarea festivalurilor și târgurilor, afacerile imobiliare și construcțiile. Gândiți-vă cât de spectaculoase sunt imaginile aeriene de la un festival de muzică desfășurat fie pe un stadion uriaș, fie la malul Mării. Sau clipurile care arată exact locația unui viitor cartier rezidențial, evidențiind calitățile poziționării acestuia.

17.000 DE DOLARI COSTĂ CEA MAI SCUMPĂ DRONĂ

Un alt domeniu cu potențial uriaș pentru folosirea dronelor în marketing este agricultura. Promovarea unui produs pe piață este mai simplă când faci o simplă comparație utilizând imagini din dronă: înainte și după folosirea respectivului produs. Comparația este elocventă și scopul celor care vor să vândă acel produs este atins repede.

Etichete:

campanie de marketing, drona, filmari drona

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă