Natura, de mare ajutor la filmări

19 Nov 2019

Campaniile de marketing pentru agricultură nu par, la prima vedere, spectaculoase. Niște produse sau utilaje la care nu te-ai gândi că ar putea fi promovate prin videoclipuri care să te facă să ridici din sprâncene. La modul pozitiv, evident. Și totuși, contentul video în astfel de campanii poate aduce nu doar laude, cât, mai ales clienți, adică obiectivul celor ce gândesc campaniile.

În cazul utilajelor agricole, filmările în câmp au un potențial enorm. Și asta pentru că există deja decorul ideal pentru background-ul clipului: natura. Cel ce filmează are de unde alege. Sunt cadre peste cadre peste cadre de o frumusețe care să aducă vrajă clipului final. Da, vorbim de vrajă și în cazul promovării unui tractor sau al unui scarificator. Vă spunem în alt articol ce e un scarificator.

Natura oferă locuri, dar și senzații care pot fi surprinse pe cameră și puse în așa fel într-un clip încât să convingă potențialii clienți. Depinde de cel care “culege” imaginile, dar și de cel care așează aceste piese în puzzle-ul numit videoclip. Dincolo de acest lucru, este important cum se filmează, care sunt mișcările cameramanului și toate detaliile tehnice care pun în valoare atuurile utilajului, pentru ca la final produsul să fie perfect expus pe decorul naturii.

Etichete:

campanii marketing agricultura, clipuri agricultura, videoclipuri agricultura

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă