Personalizarea este cheia

24 Nov 2019

2020 va fi un an bun pentru marketing-ul video. O spun specialiștii, care deja setează un trend și setează cele mai importante linii pentru anul care vine. O caracteristică extrem de importantă va fi personalizarea clipurilor video din viitoarele campanii de marketing. Conform unui studio recent, 72% dintre potențialii clienți au spus că vor interacționa cu mesajele video personalizate. Mai mult, 60% dintre marketeri cred că personalizarea va fi una din condițiile esențiale pentru succesul campaniilor următoare.

De unde acest trend? Este simplu. Personalizarea în marketing aduce fie o relație nouă cu un client, fie o betonează pe cea existentă. Este o strategie croită pe consumator, pe nevoile sale și poate duce spre succes o campanie bazată de video content. De altfel, 90% dintre consumatori au recunoscut că prefer să achiziționeze produsele brandu-urilor pe care le cunosc și care le pun la dispoziție atât oferte bune, cât și recomandări precise.

Campaniile personalizate au fost folosite în trecut, dar, fără un motiv evident, au fost trecute în umbră în ultimii ani. Un exemplu relevant este cel al companiei Cadbury, care a inserat într-o campanie din 2014 imagini trimise de clienți. Succesul a fost instantaneu. O rată de click-through de 65% și o rată de conversie de 33.6% au fost statisticile care au confirmat puterea pe care o are personalizarea unei campanii de marketing.

Sursa: Smartinsights

Etichete:

campanii video, marketing video, reclama video, video

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă