Video în email, o superidee

03 Sep 2019

Campaniile de marketing au un tool foarte puternic pentru a-și crește probabilitatea de succes. Este vorba de includerea clipurilor video în emailuri. Lumea se învârte în epoca tehnologiei în jurul emailurilor. Sunt printre cele mai eficiente mijloace de comunicare, astfel că includerea lor în lanțul de “rostogolire” a unei campanii de marketing este nu o opțiune, ci un lucru obligatoriu.

Sunt mai multe avantaje ale trimiterii clipurilor video în email. Este un mijloc excelent de a intra în mintea consumatorului. Mecanismul e atât de simplu! Îți verifici emailul, vezi că ai primit o chestie nouă, dai click și vezi clipul. Dacă-ti place, te mai uiți o dată. Ba mai mult, îți poți chema și colegii de birou să-l vadă. Sau îi dai forward către prieteni.

Iar asta duce la un alt avantaj: timpul. Atât de prețiosul timp! Nu trebuie să cauți prin măruntaiele internetului pentru un anume produs, ci îl ai direct pe email. Vezi imediat dacă produsul sau serviciul pentru care s-a creat clipul te interesează sau nu. Poate cel mai mare avantaj al clipurilor video trimise pe email este creșterea ranking-ului de căutare pe Google, renumitul SEO. Pentru marketeri, e un lucru extrem de important, pentru că o căutare ușoară asigură o recunoaștere mai simplă a brand-ului promovat.

Etichete:

mail video, video content, video email

Vă recomandăm să parcurgeți și:Simulator Ofertă